1r - EL MILLOR SISTEMA D'APRENENTATGE

Des de la seva creació el 2008, l'objectiu de l'Acadèmia d'idiomes PIRÁMIDE és oferir als seus estudiants una qualitat òptima de l'ensenyament mitjançant la utilització de les tècniques pedagògiques més modernes.

Estem convençuts que només es pot parlar una nova llengua amb fluïdesa si té una base forta i estable (com una piràmide).
Nosaltres oferim aquesta base, un aprenentatge de la llengua amb un mètode que ensenya a parlar l'idioma triat a través de conversa sense deixar de banda el domini de la llengua escrita.

Per aquest motiu, orientem l'estudi de les diferents àrees (gramàtica, vocabulari, pronunciació, etc.) a la pràctica oral, perquè volem que els nostres estudiants puguin comunicar-se. Per aconseguir-ho, totes les activitats de l'aula estan enfocades a parlar i escoltar, fins i tot ja des dels nivells inicials, Ia classe es fa servir exclusivament l'anglès.

2n - Seguiment i avaluació constant

Com avaluem el teu aprenentatge?

  • Gràcies al nostre sistema de grups reduïts, el professor / a fa un seguiment fidel i continuat.
  • D'altra banda, els alumnes tenen deures cada dia. Estem convençuts que és molt important fer un petit repàs del que han estudiat a classe.
  • Al final de cada mes hi ha un prova que avalua els teus coneixements adquirits de la unitat estudiada. Aquesta prova orientarà al teu professor / a durant la resta de el curs per recolzar-te i ajudar-te.

Els deures i el resultat dels tests mensuals es poden consultar a la pàgina web de Pirámide entrant amb la contrasenya personal de cada alumne. L'informe individual mensual avalua les 4 competències, però també altres aspectes com participació, atenció, respecte, ús de l'anglès a classe, ...

El resultat de el test mensual també apareix en l'informe juntament amb la mitjana de la classe.

Els alumnes han d'aconseguir una mitjana de 70% en els exàmens mensuals i en l'examen final per poder avançar al següent nivell

3r - INSTAL·LACIONS

Pirámide disposa de 3 centres amb un entorn excepcional.

Hi ha 16 aules àmplies amb llum solar i ventilació natural (finestres)

L'escola principal a Cubelles és una casa amb 7 aules i 2 patis (un davant i un altre darrere)

També disposem d'un altre edifici al centre de la vila que compta amb 4 aules. En aquesta acadèmia rebem adolescents que s'estan preparant per als exàmens oficials PET, FCE i CAE

A Cunit hi ha una altra escola, una casa amb 5 aules i un jardí al voltant de la casa.

Aquest ambient excepcional afavoreix l'aprenentatge de l'idioma i proporciona un entorn perfecte per a una formació de primera categoria.

4t - RESULTATS GARANTITS

A Pirámide tenim una llarga trajectòria en la preparació per a exàmens oficials de Cambridge. Som centre preparador oficial de CAMBRIDGE ANGLÈS.

En totes les convocatòries aconseguim un 90% - 100% d' aprovats

Creiem que les dades parlen per sí mateixes i, gràcies a elles, podem garantir que Pirámide és sinònim de qualitat i èxit.

Sabem el que els nostres estudiants es juguen en una prova d'aquestes característiques i ens esforcem al màxim perquè tots ells puguin aprovar.